- 665 665 600
Absolwentka Technologii Żywności o specjalności mikrobiologia o szerokiej wiedzy o żywności, metodach jej przetwarzania, oceny i przechowywania. Dodatkowo ukończenie kursów z zakresu dietetyki rzetelnie przygotowało ją do pracy w zawodzie. Znajomość technologii wytwarzania produktów spożywczych sprawia, że doskonale orientuje się, które z nich są zdrowe i można je wprowadzać do diety z korzyścią dla organizmu. Uważa, że zasada "wiem co jem" powinna być priorytetem dla wszystkich świadomych konsumentów i leczenie dietą może być skutecznym rozwiązaniem dla wielu współczesnych chorób. Kieruje się zasadą, że każdy pacjent jest wyjątkowy i wymaga indywidualnego podejścia. Dobrą współpracę z pacjentem stawia na pierwszym miejscu, co sprzyja osiągnięciu wyznaczonych celów.
Miłośniczka terapii naturalnych i ziołolecznictwa. Nieustannie się uczy uczestnicząc w różnych szkoleniach, webinariach i konferencjach. Szczególnie interesuje się metodami leczenia schorzeń jelit jak syndrom jelita drażliwego (IBS) oraz SIBO, zaburzeniami mikroflory układu pokarmowego.
"Niezależnie od tego, kto był ojcem choroby, zła dieta była na pewno jej matką"